Odelių žnyplės CareMED DIABETIC, 11,5 cm

Odelių žnyplės CareMED DIABETIC, 11,5 cm

Nerūdijančio plieno žnyplės darbui su diabetu sergančiais žmonėmis
Ilgis 115 mm / ašmenys 8 mm

Kilmės šalis: Vokietija

Prekės kodas: CAR008

34,00 €
Kiekis:

Detaliau

CareMED instrumentai, įskaitant skalpelio ašmenis, yra pagaminti iš nerūdijančio plieno – geriausios kokybės CareMed produktai.

Visi podologijos instrumentai yra sertifikuoti remiantis Medicinos Prietaisų Įstatymu (MPG Vokietijoje) - 1 klase. Jie pagaminti iš nerūdijančio plieno ir yra tinkami dezinfekuoti bei sterilizuoti.

Priminimas: nerūdijančio plieno įrankių negalima dėti į tą pačią dezinfekavimo priemonę su geležiniais ar plieniniais įrankiais, kurie gali pasidengti rūdimis.

Apie gamintoją

CareMed yra podologijos, pedikiūro ir sveikatingumo priemonių gamintojas, siūlantis naujoviškus ir aukštos kokybės produktus, turinčius daug privalumų.

CareMed produktai kokybė viršija vidutinę, o kainos yra draugiškos biudžetui.

CareMed produktai yra gaminami pagal vienus aukščiausių kokybės standartų pasaulyje ir yra nuolat kontroliuojami. Tai taip pat svarbu mūsų atrinktiems žaliavų tiekėjams – KOKYBĖ Pagaminta Vokietijoje.

Filosofija

Sąžiningumas, atsakingumas ir kompetencija yra pagrindiniai mūsų įmonės įmonės prioritetai. Sąžiningas požiūris į darbuotojus, taip pat reguliarus darbuotojų mokymas kompetentingiems patarimams yra mūsų pagrindinių principų dalis.

Produktų indeliams ir tūbelėms naudojame pakuotes su etikete „Aš gamta“, kuri pagaminta iš beveik 100% atsinaujinančių augalinės kilmės žaliavų. Tai reiškia, kad mūsų pakuotėje yra puikus klimato balansas ir išskirtinė kokybė.

„CareMed Products“ – į ateitį orientuota, tvari ir CO2 emisiją mažinanti įmonė.

Susisiekite
Žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*